Automate your Marketing
with Womplify




 
uda's FotoPage
aku yang memberi salam
By: uda acit

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 13-Feb-2008 10:53 Email | Share | | Bookmark
my friends' wedding - nas's wedding & jnal's wedding

nas's wedding - intan & laila (bersungguh makan...)
nas's wedding - dari kiri : sue, huda, anak buah intan & intan
nas's wedding - dr depan : wak din, tunang wak din & wana
View all 10 photos...
10 february 2008 (ahad)
akhirnya.... ke jinjang pelamin jua mereka disatukan untuk bersama2. kerana cinta mereka bersatu. semoga kekal bahagia bersama selama-lamanya.... tahniah buat kalian... tahniah buat nas @ nurashikin & suami serta jenal @ khairul & isteri....

nas's wedding berlangsung di rumahnya di ayer baloi, pontian dan jnal's wedding berlangsung di rumahnya di teluk sengat, kota tinggi.

so geng.... who's the next?

masa ke rumah nas,
aku, lela, sue n wana satu kereta. sampai sana, wakdin n tunangnya dh ada. intan, anak buah intan n huda juga dh ada. masa aku on d way nak amik diorang (lela, wana & sue), ziana ada msg yg dia dh ade kt umah nas. dia dtg dgn suaminya. tp kitaorg x sempat jumpa dia.

masa ke rumah jnal plak,
hanya aku, sue n wana saja yg g pas dr umah nas. intan n huda x dapat nk join. lela pun x dpt nk join. tapi sampai kota, kitaorg roger2 dgn wak din. ke rumah jnal, selain kami, wak din dtg dgn addin n bad dtg dgn blade. so kami 3 kete...

di umah nas, kitaorg x dapat nk gambor dgn nas & suami atas pelamin sbb dtg awl sgt. amik gambo dlm bilik jer... kt umah jnal plak dapat gambar atas pelamin. tp, jnal n isteri dh salin pakaian. kitaorg sampai last.... lewat sampai....

xper... apapun.... dpt gak kitaorg dgt majlis kwn kitaorg ni... kan geng?

note : nampaknya aku x dapat upload semua pic kt cni. x tau nape x leh. aku dg try byk kali. tp pic2 ni jer yg leh? nape ek? so, utk tidak menghampakan aku akan upload semula pic2 ni n pic2 lain kt fster. sorry la geng2...


Thursday, 17-Jan-2008 09:01 Email | Share | | Bookmark
Aku yang dulu2...

darjah 6 @ SKB 1994 - aku di tgh di belakang
konon aku hero la bg rumah bendahara - aku di kiri sekali
TBK Benut - aku yg pegang dram besar blah kiri
View all 11 photos...
just nak share...

ni la antara koleksi gambar aku masa aku dulu (kecik2... - kecik ker..?) actually, byk gak tau gambar2 aku yg dolu2 dh ilang....

beza x aku dulu & kini?


Monday, 7-Jan-2008 06:31 Email | Share | | Bookmark
Hang Out with frens on my 26th birthday - 1st Jan 2008

its me on 26th years old... HAPPY BIRTHDAY TO ME!!!
Laila & her fiance, Hud
Laila, Norli & Sue - my closiest classmates
View all 6 photos...
we taked a lunch at JOHNNY'S ALAMANDA, PUTRAJAYA


Monday, 7-Jan-2008 04:53 Email | Share | | Bookmark
Perth, Australia 15-17 Dec 2007 - I WAS HERE

5jam aku duk dalam flight ni...
on the way dr perth airport ke hotel
ni la hotel tempat kitaorang port
View all 33 photos...
seumur aku setakat ini, inilah negara yang paling jauh setakat ini yang aku dah jejakkan kaki kepadanya. dan ini negara luar yang kedua aku landing selain Singapore yang nu di selatan M'sia ni.... tQ for my BOS for sponsor my frens and i...


Monday, 7-Jan-2008 03:31 Email | Share | | Bookmark
my cousin's wedding - 9/12/2007

malam pernikahan - selamat diijabkabulkan
penyerahan maskahwin
malam berinai selepas majlis pernikahan 1
View all 11 photos...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net